2014. augusztus 24., vasárnap

122 TikTak farmer nadrág ŐSZI VÁSÁR!! - Jelenlegi ára: 100 Ft

Kedves Érdeklődő!
Üdvözöllek az ŐSZI VÁSÁROMON!
A vásár időtartama: aug. 9 - szept. 30.
A vásár időtartama alatt a termékeim java részét 100 Ft-ról indítom. Amennyiben nincs még licit a termékre, fix áron is szívesen odaadom!
A postaköltségek csak tájékoztató jellegűek, ha fontos, inkább kérdezz rá!
A vásár alatti gyűjtögetésre az alábbi feltételek vonatkoznak! Lehetőség van, akár a vásár teljes időtartama alatt összegyűjteni a licitált és megnyert aukciókat, viszont aug. 31-én és szept. 15-én készítek egy részszámlát, és ezt előre el kell utalni, akár postán, akár személyesen veszed át a termékeket! Szept. 30-a után összesítek, postaköltséget számolok, és küldöm a végösszegeket! Aki hamarabb szeretné átvenni, természetesen megoldható! Legutolsó postázási nap: okt. 20-a, tehát okt. 17-ig érkezzen be a teljes végösszeg, és legutolsó személyes átvételi nap: október 31. (előre elutalt összeg esetén). Köszönöm!
Ha nem vagy biztos a méretben, akkor szívesen mérek, kérdezz bátran!
Csak szép és jó állapotú ruhákat árulok, amiket még én is rájuk adnék a gyerekeimre, ha nem nőtték volna ki! Ha valaminek hibája van, azt jelzem!
 
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:  15. kerületi lakcímemen, előre egyeztetett időpontban. Itthon vagyok, így időben rugalmas tudok lenni.
POSTÁZÁS:  a pénz beérkezése után minél hamarabb, de mivel van 2 kisfiam, így fennakadások előfordulhatnak, kérlek ezt vedd figyelembe! Ha valami sürgős, akkor azt leütés előtt egyeztessük, hogy el tudom-e sürgősen postázni.  A postaköltségek tájékoztató jellegűek, ezt is pontosítsuk.
GYŰJTÖGETÉS:  Szívesen várok, ha valaki szeretne gyűjtögetni, csak szóljon! Valamint fizut, gyest, családit is szívesen megvárok, csak szóljon mindenki!
 
KÉREK MINDENKIT, HOGY AZ AUKCIÓ  LEJÁRTA UTÁN NÉHÁNY NAPPAL VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT A MIHAMARABBI LEBONYOLÍTÁS ÉRDEKÉBEN!!!



Jelenlegi ára: 100 Ft

Az aukció vége: 2014-09-14 12:38
. 122 TikTak farmer nadrág ŐSZI VÁSÁR!! - Jelenlegi ára: 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése