2014. október 25., szombat

Revoflex Xtreme ÚJ fitneszeszköz - Jelenlegi ára: 9 590 Ft

Eredeti dobozában eladó a képeken látható ajándékba kapott, új zöld színű Revoflex Xtreme fitneszeszköz. Magyar nyelvű leírása nincs, viszont a képi katalógus alapján könnyedén elsajátíthatók a gyakorlatok. A termék új, csak a fotózás miatt vettem ki a dobozásból, korrektséghez tartozik, hogy az egyik gumin elszíneződést vettem észre (fotóztam), mely a használatot nem befolyásolja.  
VILLÁMÁR ESETÉN AJÁNDÉKBA ADOM a 3 x használt eredeti BellaBooty-t (magyar leírással, új szalagokkal)!!!  
A Revoflex új dimenziót nyitott a görgős gyakorlatok történetében! A már jól bevált görgős gyakorlatokat sokkal könnyebben elvégezhetőbbé és hatékonyabbá tette, legfőképpen kétirányú erőkifejtéses technológiával.  
Működése: ahogy előre mozgunk, a feszültség a szalagokban megnő, ezzel növelve az ellenállást, és intenzívebb edzést biztosítva. Visszacsúszáskor a megnövekedett ellenerő lassan eltűnik, ezáltal a szalagok összemennek, így pedig könnyebben vissza tudunk térni eredeti pozíciónkba.
A Revoflex a felső, középső, és alsó testrészeinkre, valamint a központi izmainkra egyaránt és egyszerre koncentrál, folyamatosan ellentétes irányú és erőkifejtést igénylő mozdulatokra kényszerítve őket, ezáltal biztosítva a folyamatos igénybevételt.
Az edzés így sokkal hatékonyabb, és sokkal kevesebb időt vesz igénybe! Sőt, az oldalirányú mozgást is lehetővé teszi. Ezen kívül képes megfeszíteni az egész testünket, megdolgozni a külső és belső combokat, mellizmokat, karokat, vállakat, és a hátat.


Jelenlegi ára: 9 590 Ft

Az aukció vége: 2014-11-14 23:37
. Revoflex Xtreme ÚJ fitneszeszköz - Jelenlegi ára: 9 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése