2015. április 28., kedd

Nagy zselés műköröm szett 36W PINK UV lámpával - Jelenlegi ára: 19 500 Ft

NailMania
Starter szett 4.
Mega nagy zselés műköröm építő szett extrákkal
PINK lámpával
Hatalmas zselés műköröm szett rengeteg extrával, 3x5ml amerikai zselével és 36W-os nagy lámpával
Raktáron van, nem kell rá várnod, azonnal tudom küldeni.
A megrendeléstől számított 3 munkanapon belül nálad lehet a termék, vagy átveheted Budapesten.
A szettről készült fényképek sajátok, nem gyáriak!
A szett tartalma:
- 1db PINK UV lámpa csövekkel együtt, 4x9W=36W.
4db duplacsöves, alagút formájú. Kihúzható tálcás. Körben tükörfóliás. Mérete lehetővé teszi, hogy akár a lábfejek is beleférjenek. Időkapcsolós, 120 másodperc működésre vagy folyamatos működésre állítható be.
A készülékre 6 hónap garanciát vállalunk! A garancia csak rendeltetésszerű használat esetén, a számla bemutatása esetében érvényesíthető és nem terjed ki az UV csövekre! Hiba esetén a lámpát eredeti állapotában, dobozával és az UV csövekkel együtt kérjük eljuttatni a részünkre, a garancia csak így érvényes! A vásárlástól számított 72 óra eltelte után csak javítási garanciát tudunk vállalni!
- 3x5ml amerikai zselé lengyel csomagolásban. Mindegyik egyfázisú, közepes sűrűségű és önterülő. 1db Clear Gel áttetsző építő zselé, 1db Pink Gel áttetsző rózsaszín építő zselé (nem francia! ), 1db French White Gel fehér zselé
- 1db-os zselés ecset 4- es méretű
- 1db körömlakkjavító toll póthegyekkel
- 250db szálmentes papír törlőlapocska
- 3db kétoldalú körömreszelő 
- 1db buffer polírozó tömb
- 1 db műköröm ragasztó. Erős! 5g-os
- 1x100db natúr színű TIP boxban
- 1x100db áttetsző TIP boxban
- 1x100db francia fehér műköröm TIP boxban
- 1db rozsdamentes acél TIP vágó színes nyéllel
- 1db 15ml-es TIP Blender folyadék (felpuhítja a TIP végét a körmödön, könnyebben tudod összereszelni a saját körmöddel a TIP-et, illetve jobban el tudod tűntetni a széleket)
- 5db mini narancsfa pálca
- 1db savmentes Primer előkészítő folyadék, 15ml-es, ecsetes
-1db 100ml-es német NTN Cleaner folyadék. Tisztít, fertőtlenít, zsírtalanít, ezért kiváló előkészítő folyadék, ugyanakkor fixálóként is használható
- 4db zacskós körömdísz különféle mintákkal, formákkal, színekkel (szettenként eltérő lehet)
- 1db Lily Angel pontozótű, kétvégű
- 1db 5ml-es színes körömlakk
- 1db műanyag gyakorló ujj az alján öntapadós matricával (ezáltal rögzíthető pl. asztalra) 
+ minden szetthez jár magyar nyelvű leírás és használati tanács, illetve segítség az UV lámpa üzembe helyezéséhez és helyes használatához.
Kiszállítása futárral utánvéttel: 1455Ft
Kiszállítása előre utalással (céges számlára) és futárral: 1150Ft
A szettben lévő termékek egyike sem cserélhető, vagy változtatható, minden a szett fix tartozéka.
Előfordulhat, hogy az egyes termékek színe szettenként eltérő, de mennyiségileg és darabszámban minden szett pontosan ugyanannyi terméket tartalmaz.
A szetthez rendelhetsz más termékeket is, azokra pedig már nem kell külön postaköltséget fizetned, egyben mennek el a szettel a szett postaköltségével!
 
Céges értékesítés, számlát adok!
 
Kérlek csak akkor vásárold meg a terméket, ha 2 héten belül rendezni tudjuk az adásvételt, ellenkező esetben kénytelen vagyok semleges vagy negatív értékelést adni a meg nem történt adásvételre!
 
Személyes átvétel / Utalás + Posta:
 
Személyes átvétel:
 
Feltétele, hogy pontosan érkezel és a termék(ek) vételárát pontosan kiszámolva hozod.
 
Helyszínek:
 
X. kerület Kőbánya: előre megbeszélt időpontra tudsz jönni, ez lehet a hét bármely napján, reggeltől estig igény és egyeztetés szerint. A helyszín a Szent László gimnázium szomszédságában található, az Örstől kb. 10 percnyire. Megközelítés: 62-es, a 3-as, a 28A villamossal, valamint a 85-ös busszal. A 9-es busz 1 megállónyira áll meg innen.
 
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
 
 
Utalás-Posta:
 
Több termék egyidejű megvásárlása esetén a 1 postával 1 csomagban adom fel a termékeket és 1 postaköltséget kell rá fizetni, mely a csomag súlya alapján kerül meghatározva. A pontos postaköltséget a rendelést követően e-mailben elküldöm.
 
Utalás-posta: E-mailt küldök a vásárlást követően személyre szabottan a rendelés összesítésével, a kikalkulált postaköltség összegével és az utalási adatokkal. Erre az e-mailre kérlek válaszolj, hogy tudjam, hogy megkaptad!  
 
Előre el kell utalnod a termék(ek) vételárát + a postaköltséget egy összegben. Az utalásról kapott értesítést követő max. 3 munkanapon belül Vatera futárral küldöm a terméket!
 
Utánvétel:
 
A csomagot előzetes egyeztetést követően utánvéttel adom fel, ebben az esetben nem kell előre utalnod, hanem akkor kell kifizetned a terméket, amikor a futár a kezedbe adja. Drágább, mint az előre utalás + posta megoldás. Mivel meg kell előlegeznem ebben az esetben a postaköltséget, vállalok egy bizonyos kockázatot, mert ha nem veszed át a csomagod elveszik a pénzem és még egyszer fizetnem kell azért, hogy a posta visszahozza a csomagot. Ebben az esetben megteszem a szükséges jogi lépéseket és negatív értékelést adok! Csak akkor rendeld meg a csomagot, ha ki is tudod fizetni!
 
A terméklapon feltüntetett árak már a 2014. január 1-től érvényes postai árak! A postaköltségek mindig a posta aktuális díjszabása szerint alakulnak!
 


Jelenlegi ára: 19 500 Ft

Az aukció vége: 2015-05-18 13:45
. Nagy zselés műköröm szett 36W PINK UV lámpával - Jelenlegi ára: 19 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése