2015. május 25., hétfő

26 cm Alumínium - kerámia serpenyő fedővel / Swiss - Jelenlegi ára: 3 790 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
26 cm Alumínium - kerámia serpenyő fedővel / dsg swiss
Költöztesd konyhádba, a 21. század technológiáját, élj és főzz egészségesen! Rozsdamentes, alumínium-nemesacélötvözet edények, kerámia belsőborítással most bevezető áron, egy normál edény áráért.
A hagyományos serpenyők, lábosok esetében, a teflonbevonattal, vagy közvetlenül a fém edénnyel érintkeznek az ételek, főzéskor-sütéskor. A fém edények nagy hátránya, hogy könnyen leég, letapad benne az étel, és a vitaminok, ásványianyagok 80%-a melegítéskor bekövetkező oxidációs folyamat következtében megsemmisül.
A teflon bevonat tapadásmentes ugyan, de rengeteg káros anyag jut szervezetünkbe a magas hő hatására széttöredező, teflont alkotó molekulák miatt, ezért az EWG (egészségvédelmi világszervezet) azt ajánlja, ne használjunk teflonborítású edényeket.
A kerámiabetétes edényt magas fokú ellenálló képesség jellemzi, egyszerűen tisztítható, gyöngyházfényű, 100%-ig tapadásmentes, természetes felülettel rendelkezik, melyből tesztekkel bizonyítottan nem szabadul fel semmiféle károsanyag, ellenáll a sűrű igénybevételnek magas hőmérsékleten is, ezért éttermeknek, kifőzdéknek is ajánljuk.
A kerámiabevonat természetes tulajdonságaiból adódóan ízletesebben és egészségesebben, rövidebb idő alatt süthetsz-főzhetsz, a felmelegített kerámia lezárja az ételek külső rétegét, ezért az ebben készült húsok, zöldségeknek jóval magasabb a nedvesség és ásványianyag tartalma, és a vitaminok sem fognak főzés közben távozni.
Ismerd meg az ételek új, természetes ízét!
TOVÁBBI MINŐSÉGI EDÉNYEINK, MOST 50% KEDVEZMÉNNYEL!
Tulajdonságok:
26 cm átmérő
Teljes kerámiabevonat
1év garancia
Hőálló üvegtető, a kerámia kiváló hőszigetelő, ezért ha fedővel használod, rövidebb idő alatt elkészül, és tovább meleg marad az étel
Színek: a készlet erejéig, a vállasztható színek a képek alapján. A kért szín rendelésnél a közlemények rovatban adható meg!
Eredeti ár: 8 100 Ft
Akciós ár:
3 790 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!



Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Az aukció vége: 2015-06-14 05:58
. 26 cm Alumínium - kerámia serpenyő fedővel / Swiss - Jelenlegi ára: 3 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése