2015. május 22., péntek

Új, csomagolt, hang kábel 1.5m - Jelenlegi ára: 160 Ft

Eladó egy új, csomagolt, hang kábel. Az egyik felén 3. 5 Jack dugó, a másik felén 2db RCA dugó. Ezzel a kábellel lehet több készüléket az erősítőre kapcsolni, ha van az erősítőn RCA ajzat, a készülékeken pedig 3. 5 Jack ajzat. Valamint a PC -re is lehet kapcsolni, ha valaki digizni szeretne, magnó decket vagy más hasonlót. Vagy csak jó minőségben szeretné hallgatni a PC-t.
Személyes átvétel, ahol megfelel! Déli pu, Móricz Zs. körtér, Ferenciek tere, Deák tér, Nyugati pu, sárga, piros és kék metró vonala esetleg Budafokon. Illetve ezek környéke is jó lehet.  Munkanapokon: általában 18 óra után este 21 óráig, de a reggel is jó lehet kb. 8 óráig. Hétvégén változó. Az időpontot persze egyeztetni kell majd előtte. Igény esetén piros postai utalvánnyal is lehet küldeni a pénzt, de ebben az esetben adok egy postacímet, amire lehet küldeni.  
A vevőnek 1 hete van a vételár kifizetésére! Amint megérkezik a pénz, következő munkanapon indítom a küldeményt. Megkérek mindenkit, csak az licitáljon, aki ezt teljesíteni is tudja. Nem akarok Negatívokat osztogatni!  


Jelenlegi ára: 160 Ft

Az aukció vége: 2015-05-26 11:33
. Új, csomagolt, hang kábel 1.5m - Jelenlegi ára: 160 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése